ÎNSCRIERI la Concursul de animație „WORLD OF ANIMATION”, ediția a II-a până în 10 octombrie

ÎNSCRIERI la Concursul de animație „WORLD OF ANIMATION”, ediția a II-a până în 10 octombrie

Centrul Cultural „Reduta” prin Serviciul Programe Culturale, organizează în perioada 12 iunie – 10 octombrie 2023, cea de-a doua ediție a Concursului de animație „WORLD OF ANIMATION”.

Concursul se va desfăşura într–o singură secțiune, luându–se în considerare că realizarea producțiilor, indiferent de modul de abordare artistic, este la fel de complexă, iar volumul de  muncă și ingeniozitatea sunt laborioase în oricare dintre abordările participanților.

În concurs sunt acceptate producții care pot să cuprindă teme diferite, neexistând un subiect predefinit. Nu se admit lucrări cu conținut obscen sau care promovează probleme de natură să aducă prejudicii de imagine socială sau personală.

Înscrierea în concurs se va face pe baza trimiterii fișei de înscriere și a lucrării pe adresa de e mail centrulculturalredutabv@gmail.com până la data de 10 octombrie 2023.

IMPORTANT !

Regulament aici.

Fișă de înscriere

MARELE PREMIU ”WORLD OF ANIMATION”- 4500 LEI

PREMIUL SPECIAL ,,CHEESY” – 1500 LEI

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.