Comedia INSOMNIACII cu Florin Busuioc în 23 ianuarie 2023

Comedia INSOMNIACII cu Florin Busuioc în 23 ianuarie 2023

Vă invităm la comedia „Insomniacii” pentru a-i cunoaște pe cei trei indivizi, trei caractere diferite care se întâlnesc într-un parc, într-o noapte: Florin Busuioc, Gheorghe Ifrim și Marius Chivu.

Deşi discuţiile lor par banale, suferința lor este sinceră.

„Insomniacii” este un spectacol despre condiţia umană, un spectacol pe cât de comic, pe atât de tragic, este un spectacol despre naivitate, nebunie și dragoste.
O comedie despre banalitatea vieții și drama condiției umane, despre oameni rătăcind în absurd, care se agață de gânduri revelatoare, oricât de caraghioase, în speranța ieșirii din anonimat.
Trei nebuni care se întâlnesc noaptea în parc, pentru că la fel ca mulţi dintre noi, suferă de insomnie. Dorinţa ieşirii din anonimat, din banalitatea vieţii şi a condiţiei umane dramatice, îi coduc la o serie de aberaţii născute din gânduri revelatoare şi rătăciri în absurd, într-un dialog amuzant despre… povestea lui Harap-Alb, extratereştri, oameni-păianjeni, descoperiri şi alte asemenea.
Spectacolul este demonstrația perfectă a faptului că, în mișcarea sa browniană, universul interior al fiecăruia, indiferent de legile absurde care îl guvernează, se poate ciocni de altele, asemenea, având ca efect nu un impact cutremurător, ci un imprevizibil umor de situație. O comedie nebună cu și despre nebuni și nebunie.

Piesa este scrisă de Mimi Brănescu.
PREȚ BILET: 100 RON

Bilete online:

https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/3321/insomniacii-brasov-centrul-cultural-reduta-brasov-23-ianuarie-2023

https://spectacolebrasov.ro/insomniacii-3/

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.