Spectacol ANULAT ! INTIMATE TANGO sau POVEȘTILE NESPUSE ALE TANGOULUI în 22 iulie

Spectacol ANULAT ! INTIMATE TANGO sau POVEȘTILE NESPUSE ALE TANGOULUI în 22 iulie

SPECTACOL ANULAT!

Centrul Cultural Reduta va găzdui în data de 22 iulie, de la ora 19.00 – INTIMATE TANGO sau POVEȘTILE NESPUSE ALE TANGOULUI, un spectacol electrizant în care tangoul, dansul și teatrul se întâlnesc într-un vârtej al pasiunii.

Pianul, bandoneonul și actrița vor înlănțui patru povești amețitoare!

Pe ritmurile pieselor precum Milonga del Angel, Adios Nonino, Oblivion, Libertango și multe altele, printre pași de dans, cele patru personaje: Rosa, Carmen, Fata Vrabie și Leda vor istorisi, patru întâmplări nespuse, patru povești de dragoste, patru povești de viață, născute din zbuciumul fără egal al muzicii de tango.

Acest spectacol este un îndemn la bucuria de a trăi, o demonstrație de virtuozitate și talent ce va atinge cele mai fine coarde ale inimii.

Elena Ivanca este actriță a Teatrului Național din Cluj cu o bogată carieră artistică atât în teatru cât și în film. Este absolventă a Facultății de Teatru din Cluj Napoca, a unui masterat ce are ca temă ,,Dicția sau Vorbirea de performanță”,  iar în 2012 obține titlul de Doctor în Teatru, cu lucrarea ,,Gestul ca mediator și creator de sens. De la text la întruparea personajului”. Rolurile de mare anvergură, colaborările și activitatea pedagogică i-au adus numeroase premii și recunoaștere, dar ceea ce o caracterizează poate cel mai bine este pasiunea și dăruirea pentru profesie și oameni.

Robert și Irina Indrei formează un cuplu atât în viata de zi cu zi, cât și pe scenă. Absolvenți ai Academiei de Muzică din Cluj Napoca, respectiv București, aceștia cântă împreună, tango argentinian de mai bine de 7 ani. Cu o experiență scenică bogată pe scenele Filarmonicilor din țară și a festivalurilor de tango argentinian din România și din străinătate, aceștia aduc în fața publicului larg o fărâmă din frumusețea și magia muzicii de tango.

Concertează sub egida Ambasadei Republicii Argentina și au concertat și la invitația Casei Regale. Pian și bandoneon, două instrumente care se împletesc și se armonizează magnific în muzica de tango argentinian!

Vă așteptăm cu drag să ascultați poveștile nespuse ale tango-ului, să descoperim împreună pasiunea, durerea, dar și iubirea sau fericirea croite în jurul zeului numit TANGO !

Bilete online pe www.spectacolebrasov.ro și la casieria Centrului Cultural Reduta.

LINK BILETE: https://spectacolebrasov.ro/intimate-tango/

Spectacol interzis copiilor sub 14 ani!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.