Jocul de-a adevărul cu Medeea Marinescu și Marius Manole în 21 septembrie

Jocul de-a adevărul cu Medeea Marinescu și Marius Manole în 21 septembrie

„Jocul de-a adevărul“ este o comedie cu un parcurs la fel de surprinzător ca toboganul ce îi aduce pe protagonişti împreună într-o cameră specială. Este un maraton printre adevăruri ţinute sub cheia auto-cenzurii, secrete întunecate, mărturisiri zguduitoare şi minciuni care ies la iveală când te aştepţi mai puţin.

Într-un parc de distracții, un bărbat și o femeie care nu se cunosc sunt forțați de împrejurări să petreacă o oră împreună într-o ,,cameră a surprizelor”.  Camera îsi merită pe deplin numele, surprizele vor veni una dupa alta, într-un bulgăre ce se va transformă într-o avalanșă, riscând să le distrugă viețile amândurora.

Dar, pentru că autoarea Lia Bugnar își iubește personajele și le oferă șansa happy end-ului de câte ori e posibil, avem aici o comedie în care o ieșire nevinovată, duminica, într-un parc de distracții îi aduce pe protagoniști  în situația de a se vedea așa cum sunt de fapt și de a recunoaște asta. Prăpastia dintre ce părem și ce suntem în realitate, dintre ce spunem li ce gândim este o temă care se regăsește deseori în spectacolele Liei Bugnar, autoarea găsind în acest dezacord o continuă sursă de umor pe de o parte și studiu psihologic pe de alta.

,,Jocul de-a adevărul” este o comedie romantică în care tristețea și zâmbetul se împletesc în cel mai delicat și firesc mod cu putință. Un spectacol despre adevăr și minciună, despre iubire și înșelătorie, despre fricile noastre și curajul de a le recunoaște.

DURATA: o ora si treizeci de minute

DISTRIBUȚIA:    Marius Manole, Medeea Marinescu, Alexandru Nedelcu, Lia Bugnar

REGIA: Lia Bugnar

Bilete online: https://spectacolebrasov.ro/jocul-de-a-adevarul/

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.