Conferința ,,30 de ani de libertate” în 17 decembrie

Conferința ,,30 de ani de libertate” în 17 decembrie

Mihai Neamţu, scriitor, om politic și intelectual de dreapta, licenţiat în filosofie şi teologie ortodoxă la Universitatea Babeş Bolayi, cu doctorat în teologie la King’s College London şi Adrian Papahagi, un filolog, eseist şi conferenţiar dr. al Universităţii Babeş-Bolayi, născut în Cluj Napoca şi absolvent al Universităţii de la Sorbona, se vor afla la Centrul Cultural Reduta, în 17 decembrie, de la orele 18.00, pentru a lansa cartea ,,7 ani în Occident” și pentru a susține Conferința ,,30 de ani de libertate”.

La 30 de ani de la căderea comunismului, victimele sunt uitate, călăii absolviți de orice crimă, barzilor ceaușiști li se ridică statui, Marx e la modă printre intelectuali, Che Guevara e icoană pop iar șapte din zece tineri americani visează la utopia socialistă.

Intr-o spectaculoasă conferință-eveniment, profesorul Adrian Papahagi și scriitorul Mihai Neamțu vor spune povestea uitată a eroilor care, prin curaj și demnitate, au păstrat vie flacăra libertății!

Partener: Vocea Libertății

INTRAREA ESTE LIBERA !

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.