Lansarea cărții: 7 ani în Occident. Jurnal britanic. vol. I

Lansarea cărții: 7 ani în Occident. Jurnal britanic. vol. I

Vă invităm în 17 decembrie, de la orele 18.00, la Centrul Cultural Reduta pentru a participa la un eveniment special: lansarea cărții ,,7 ani în Occident. Jurnal britanic. vol I ”.

Repatriat fără regrete, Mihai Neamțu știe să scrie „în sufletului omului” (cum spunea Platon), iar nu „pe apă”. Iată un surprinzător „Jurnal britanic” care scoate la iveală nu doar inteligența briliantă a autorului, ci și neliniștile unui suflet viu! Tânăra generație caută astăzi modele și, stăruind, va găsi în paginile acestei cărți rețeta formării intelectuale.

În plină ascensiune a materialismului, iată un manual de rezistență spir- ituală care include îndemnuri, confesiuni, meditații, pagini exegetice și fragmente motivaționale. Situate la răscrucea dintre Orientul creștin și Occidentul sec- ularizat, reflecțiile lui Mihai Neamțu debordează prin înălțime și profunzime. Într-un veac plin de apostazii, iată o mărturisire curajoasă!

P.S. IGNATIE, Episcopul Hușilor

,,Mihai Neamțu e un ins cu abnegație atipică. E în alura lui un ștaif de spilcuire care contrazice tiparul obișnuit al credinciosului creștin. Expansiv pînă la pragul lim- buției, nu are timidități menite a-i turna plumb în vine și, în genere, nu are complexe din cauza vreunei lacune culturale. Culant și protocolar cum este, un post de manager la o multinațională i-ar fi venit mănușă.”

Sorin LAVRIC, România literară

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.