„MĂIASTRA” – un spectacol de pantomimă, muzică și poezie dedicat marilor valori ale culturii naționale în 8 decembrie

„MĂIASTRA” – un spectacol de pantomimă, muzică și poezie dedicat marilor valori ale culturii naționale în 8 decembrie

Centrul Cultural Reduta în colaborare cu actorul mim de renume internațional George Ciolpan prezintă „ MĂIASTRA” – un spectacol de pantomimă, muzică și poezie dedicat marilor valori ale culturii naționale : Mihai Eminescu, Grigore Vieru, Constantin Brâncusi, cu participarea violonistei Rodica Boldorea în 8 decembrie, ora 18.30.

Scenariul și regia – George Ciolpan

,,Acesta este un spectacol inedit, o premieră pentru Brașov, pentru România. Este un proiect, în vederea realizării unui spectacol de pantomimă, muzică și poezie, în care cele trei arte vor crea împreună o atmosferă sublimă, prin cele mai frumoase mijloacele, ce le caracterizează.
Dorim să oferim publicului brașovean, o producție artistică de cea mai înaltă calitate, ceva neobișnuit, unic și extrem de interesant. Muzica, pantomima și poezia se vor îmbina firesc și vor crea o armonie. Lucrările lui Brâncuși se vor proiecta pe un ecran, în anumite momente, pe tot parcursul spectacolului, parte a multor pantomime, cu conotație filosofică și poetică ale mimului”, comunică George Ciolpan, actor mim.

Biletele se vând prin eventbook și la casieria Centrului Cultural Reduta.

https://eventbook.ro/theater/bilete-maiastra-reduta

Preț bilet: 20 lei.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.