MARELE PREMIU ,,WORLD OF ANIMATION’’ a fost câștigat de Elena Ciolacu de la UNATC București pentru producția MICUL EROU

MARELE PREMIU ,,WORLD OF ANIMATION’’ a fost câștigat de Elena Ciolacu de la UNATC București pentru producția MICUL EROU

În 9 decembrie, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta a avut loc Gala de premiere a Concursului Național de Animație „WORLD OF ANIMATION”.

Evenimentul a debutat cu înmânarea diplomelor de participare de către Adrian Vălușescu, manager al Centrului Cultural Reduta, urmată de proiecția celor 18 scurtmetraje de animație înscrise la prima ediție a concursului de animație organizat în perioada 15 septembrie – 31 octombrie 2022, dar și a scurtmetrajelor realizate de către studenți ai Facultății de Sociologie și Comunicare din Brașov în cadrul Atelierului de animație stop motion.

În cea de-a doua parte a evenimentului membrii juriului format din prof.univ.dr. Ovidiu Georgescu – regizor, dr. Valer Rus – manager Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov și Mara Oprișiu – Asociatia „Kunstadt” Brasov împreună cu Felix Crișan, artistul visual care l-a creat pe Cheesy, mascota concursului au înmânat premiile astfel:

MARELE  PREMIU „WORLD OF ANIMATION” – Elena Ciolacu, UNATC pentru producția MICUL EROU

Premiul I – Cristian Radu, UNATC București pentru producția NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII

 

Premiul II – Răzvan Aprozeanu, UNATC București pentru producția OASPEȚII

 

Premiul III – Laura Pop, UNATC București pentru producția MONSTRUL

 

Valoarea premiilor se ridică la peste 10.000 lei:

Marelui Premiu WORLD OF ANIMATION – 5000 lei

Premiul I – 3500 lei

Premiul al II-lea – 3000 lei

Premiul al III-lea – 2500 lei

 

Evenimentul face parte din proiectul ACT ART implementat de Centrul Cultural “Reduta” cu scopul de a reconecta creatorii de artă la activități colaborative și interdisciplinare, artă și tehnologie.

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.