MICUL PRINȚ – Spectacol pentru oameni mari în 6 aprilie

MICUL PRINȚ – Spectacol pentru oameni mari în 6 aprilie

Vă invităm în 6 aprilie, la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta pentru a intra într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

Trei actori cu trei instrumente îi vor purta pe privitori pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, iar decorul, costumele, scenografia vor fi construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii. Nu trebuie decât să te lași purtat de imaginație, să închizi din când ochii pentru a intra într-o atmosferă sinceră și intimă și să asculți cuvintele rostite pe scenă și muzica.

Acest proiect este realizat de RED NOSE SOCIETY și ROTARI ENTERTAINMENT cu sprijinul EPSON România. Regia este semnată de Ștefan Ruxanda, iar din distribuție fac parte: Iuliana Mușetescu, Vlad Gălățianu, Ștefan Ruxanda.

„Ochii sunt orbi. Limpede nu vezi decât cu inima.”

Bilete online: https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/5699/micul-print-spectacol-pentru-oameni-mari-brasov-centrul-cultural-reduta-brasov-6-aprilie-2024

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.