MICUL PRINȚ – VR360 după Antoine de Saint Exupéry în 17 noiembrie

MICUL PRINȚ – VR360 după Antoine de Saint Exupéry în 17 noiembrie

În data de 𝟏𝟕 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, în intervalul orar 𝟏𝟏.𝟎𝟎 – 𝟏𝟓.𝟎𝟎, amatorii de teatru virtual sunt invitați să afle povestea Micului Prinț, prin intermediul unei căști de realitate virtuală.

Teatru VR 360 va amplasa o insulă VR cu varianta digitală MICUL PRINȚ – VR 360 după Antoine de Saint Exupéry în foaierul Centrului Cultural Reduta.

Participarea este gratuită pe bază de înscriere la adresa de email: centrulculturalredutabv@gmail.com sau la numărul de telefon: 0268 419 706.

Micul Prinț VR 360 vă transpune în inima poveștii și veți privi jocul actoricesc prin prisma unui personaj. Versiunea VR360 a spectacolului „Micul Prinț” este adaptată în această tehnologie de echipele celor de la Popas Production, Loop Virtual Reality și Augmented Space Agency.
Proiectul „Micul Prinț” VR360 a fost inițiat și derulat de Popas Production SRL în parteneriat cu Teatru Municipal “Matei Vișniec” Suceava și cofinanțat de AFCN.

Evenimentul este parte integrantă a proiectului ACT ART, ediția a II-a, organizat de Centrul Cultural ,,Reduta” în perioada 13-18 noiembrie 2023.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.