MMXX – Proiecție specială în prezența echipei în 20 decembrie

MMXX – Proiecție specială în prezența echipei în 20 decembrie

Vă invităm la proiecția filmului MMXX, cel mai nou film semnat de Cristi Puiu la Centrul Cultural Reduta în data de 20 decembrie, la ora 19.00.

MMXX este un film surprinzător, cu povesti de viață din pandemie, cu umor și umor mai amar uneori, despre umanitate și universalitatea sentimentelor prin care am trecut noi toți în 2020.

Regie: Cristi Puiu

Cu: Igor Babiac, Dorian Boguță, Dragoș Bucur, Adelaida Perjoiu

Sinopsis :
MMXX prezintă patru scurte momente în timp care surprind rătăcirile unor suflete blocate la răscrucea istoriei.

Oana Pfifer, o tânără terapeută, vizibil distrasă din motive necunoscute, se strecoară puțin câte puțin în plasa chestionarului pe care clientul său ar trebui să îl completeze.

Mihai Dumitru, fratele mai mic al Oanei, îngrijorat de pregătirile pentru aniversarea sa și fără să-și dea seama cât de nepotrivite sunt pretențiile sale, se trezește prins într-o poveste mult mai mare decât poate duce.

Septimiu Pfifer, soțul Oanei ascultă o poveste stranie în care a fost prins colegul său de la ambulanță în urmă cu mult timp, în timp ce așteaptă rezultatele unui test de SARS COV 2 în camera de garda a spitalului unde lucrează.

Narcis Pătranescu, inspector la brigada de crimă organizată, tulburat de moartea recentă a unuia dintre colegii săi, se trezește prins într-o poveste întunecată în timp ce interoga o tânără.

Bilete online: https://eventbook.ro/film/bilete-mmxx-brasov

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.