MOȘTENIRE CU BUCLUC – o parodie cu moștenitori în 10 martie

MOȘTENIRE CU BUCLUC – o parodie cu moștenitori în 10 martie

Centrul Cultural Reduta găzduiește parodia cu moștenitori în regia lui Dan Tudor, MOȘTENIRE CU BUCLUC în 10 martie, de la 19.00.

Pentru iubitorii de comedie, un adevărat comando al umorului de bună calitate s-a reunit, realizând un spectacol savuros pe o tema universală și excepțională: MOȘTENIREA!

Câți dintre noi, nu au gravitatat în jurul unui testament, câte neașteptate neamuri nu și-au declarat dintr-o dată interesul pentru averea lăsată în urmă, de un unchi, soț sau bunic milionar?

Câți nepoți sau fiice nu au apărut peste noapte, la simpla aflare a veștii terifiante, care i-ar fi putut pune dintr-o dată în posesia unui munte de bani?

Cunoscuții și iubiții actori de comedie: Anca Țurcașiu, Corina Dănilă, Dani Popescu, Andrei Duban, Adriana Guluțanu, Tudorel Filimon și Dan Tudor vă garantează un regal artistic cu interpretări memorabile, surprize neașteptate și haz nebun!

Bilete online: https://spectacolebrasov.ro/mostenire-cu-bucluc/

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.