NOI, COPIII CU ARIPI cu Maria LELEA în 29 septembrie

NOI, COPIII CU ARIPI cu Maria LELEA în 29 septembrie

Teatrul Particular Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta vă invită în perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2022 la cea de-a doua ediție a Festivalului de Teatru Independent „Festivalul Monodramei Independente”.

Actori din Tg. Jiu, București, Cluj Napoca și Sibiu vin la Brașov pentru a bucura publicul spectator de teatru.

În concurs au fost înscrise 5 spectacole. Festivitatea  de deschidere va avea loc în data de 29 septembrie la ora 18.00, iar Gala de decernare a premiilor în data de 2 octombrie, după momentul celor doi tineri interpreți: Karina Gheorghe și Darius Moisa.

Actrița ADRIANA TRANDAFIR va fi invitatul special al acestui festival și o va interpreta magistral pe celebra artistă Maria TANASE, personalitate marcantă a culturii românești.


Vă invităm în 29 septembrie de la ora 18:00 la NOI, COPIII CU ARIPI cu Maria LELEA. 

NOI, COPIII CU ARIPI este o poveste despre visele, fragilitatea și mai ales, revolta copiilor în
fața unei lumi bolnave care își impune ierarhia prin forță. O lume care cumpără și vinde sufletelecopiilor, zdrobindu-le inocența, în care evadarea capătă forme ireversibile. CHRISTIANE F. amarcat lumea celor care s-au trezit pe marginea unei înfiorătoare prăpăstii, aceea a dependenței.

Aleile din jurul școlilor, scările de bloc, gările, sunt scene reale ale unor spectacole cumplite, în care jucăriile sunt înlocuite cu seringi și droguri. Dependența distruge tot. Mama Christianei și, odată cu ea mii de părinți, află ce se întămplă în sufletul și viața copilului devenit dependent. Mii de copii și tineri, odată cu Christiane, devin conștienți de coșmarul părinților lor.

Un one woman show despre iubire, adicție și vindecare, o dramatizare semnată Maria LELEA, care este și protagonista spectacolului.

Un act artistic realizat sub îndrumarea Claudiei DOMNICAR și asistat de Mariana CĂMĂRĂȘAN, spectacol dedicat celor care cunosc valoarea speranței de a ieși la lumină din întuneric.

NOI, COPIII CU ARIPI după romanul autobiografic al CHRISTIANEI F: NOI, COPIII DIN BANHOF ZOO

Distribuție: Maria LELEA
Regia Mariana Cămărășan
Autor dramatizare, adaptare, scenografie și ilustrație muzicală: Maria LELEA

Light design, operare lumini si regie tehnica: Dorin PĂRAU

Bilete online: https://bilet.ro/eveniment/noi-copiii-cu-aripi-festivalul-monodramei-independente-editia-ii-10275-31950

Proiectul este cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov și de Consiliul Local al Municipiului Brașov și se va desfășura la Centrul Cultural Reduta.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.