ON-LINE: ADA MILEA LIVE ÎN GREEN HOURS în 28 noiembrie

ON-LINE: ADA MILEA LIVE ÎN GREEN HOURS în 28 noiembrie

În 28 noiembrie, de la ora 20.00, Centrul Cultural Reduta prezintă on-line, recitalul Adei Milea, susținut pe terasa Green Hours din București, în luna octombrie, acesta fiind (probabil) ultimul concert susținut de cântăreață în anul 2020.

 

ADA MILEA LIVE ÎN GREEN HOURS

 

Un concert solo cu piese vechi, noi și foarte noi, unele într-o variantă inedită (autoarea cântă schițe pentru teatru, jucând mai multe personaje în locul actorilor cu care a colaborat).

 

Pe lângă cântecele de pe primele albume (,,Aoleu”, ,,Granița în raniță”, ,,Iarna”, ,,Oaia mică” etc.), ea interpretează singură, voci și personaje ale colegilor ei din formulele de Concert’n 4, sau Concert’n 4-1+2, iar condițiile de distanțare au generat între ea și public o apropiere neașteptată.

 

,,Aveam senzația că nu cântam pentru un public, ci pentru fiecare spectator”, spune muziciana actriţă sau actriţa muziciană.

 

Prețul unui bilet este de 20 lei.

 

Biletele on-line se pot achiziționa de pe eventbook: https://eventbook.ro/music/bilete-ada-milea-live-in-green-hours-reduta

 

Recitalul va fi transmis on-line pe platforma eventbook, în 28 noiembrie, de la ora 20.00.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.