ON LINE: Festivalul Național de Obiceiuri Tradiționale Cununa în 27, 28, 29 decembrie

ON LINE: Festivalul Național de Obiceiuri Tradiționale Cununa în 27, 28, 29 decembrie

Vă invităm să urmăriți online pe canalul YouTube al Centrului Cultural Reduta cea de-a V-a ediție a Festivalului Național de Obiceiuri Tradiționale Cununa înregistrată pe scena Sălii Reduta.
Festivalul și-a propus să conserve obiceiurile, cântecele și jocurile tradiționale din diferite zone etnofolclorice ale țării.
Au fost reconstituite obiceiurile tradiționale „Plugarul” și „Cununa secerătorilor”, obiceiul de botez din satele de pe Valea Izei și obiceiul de nuntă din zona Vlașca-Teleorman.
În prima parte vor evolua: Ansamblul Folcloric Studențesc “Junii Brașovului”; Ansamblul Folcloric “Plaiurile Dumbrăviței” (Brașov);

În partea a II-a: Ansamblul de femei “Botejunea” din Dragomirești, Concert susținut de Oana Font din Maramureș, Ansamblul Folcloric “Măgura” din Codlea.

În partea a III-a: Ansamblul Profesionist de Cântece și Dansuri “Burnasul” din Teleorman și Grupul vocal bărbătesc „Burnasul” din Teleorman.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.