ON LINE: iHAMLET by Punctart – Proiectul ACT ART în 8 decembrie

ON LINE: iHAMLET by Punctart – Proiectul ACT ART în 8 decembrie

În cadrul Proiectului ACT ART vă invităm să vizionați spectacolul iHAMLET by Punctart  în 8 decembrie, de la ora 20.00, ON LINE  pe canalul YouTube al Centrului Cultural Reduta.

Pentru a stimula sectorul creativ și cultural contemporan, Centrul Cultural „Reduta”  își propune prin Proiectul ACT ART să susțină în perioada 8-9 decembrie 2022, o serie de evenimente culturale care să reconecteze creatorii de artă la activități colaborative și interdisciplinare, artă și tehnologie.

Astfel, din seria acțiunilor de educație culturală și artă comunitară fac parte ateliere de animație stop motion, proiecții de scurt-metraje de animație înscrise la Concursul Național de Animație „WORLD OF ANIMATION”, dar și difuzări în mediul on-line a unei producții de dans contemporan și a unui spectacol de teatru multimedia.

Joi, 8 decembrie 2022 de la ora 20.00 vă invităm să vizionați ON LINE pe canalul de YouTube al Centrului Cultural „Reduta” , spectacolul iHAMLET.

Spectacolul iHamlet este bazat pe un text nou, inspirat din personajul Hamlet. H, un adolescent aparent obişnuit, este uimit şi dezamăgit de lumea din jur. Atunci când închide ochii, lumea lui se transformă într-o reţea fabuloasă de gânduri şi imagini pe care le modelează la infinit, până într-o zi, când tot ceea ce părea sigur se scufundă sub o avalanşă de întrebări.

Avându-i în distribuție pe Catrinel Bejenariu, Gabi Costin, Vlad Logigan / Vladimir Purdel, Vlad Pavel, textul este scris de Elise Wilk, iar spectacolul este regizat de Catinca Drăgănescu. Coregrafia şi mişcarea scenică sunt gândite de Simona Deaconescu, scenografia şi costumele sunt create de Bogdan Costea, Dan Basu semnează proiecția video și luminile, iar muzica și sound design-ul aparțin lui Cristian Vieriu.

Creat în 2016, iHamlet face parte din programul Asociației Punctart – Loading Culture – un program cultural educațional dedicat tinerilor care presupune reinterpretarea temelor din dramaturgia clasică sub forma unui spectacol de teatru new media cu conținut original.

Până în prezent iHamlet s-a bucurat de aprecierea publicului și a peste 2000 de adolescenți, în peste 25 de reprezentații, atât în țară, cât și în străinătate.

https://www.youtube.com/watch?v=dQYuxEWgVKI

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.