ON-LINE- Lansarea volumului de sonete ,,Paingul Orb” cu Adrian Munteanu în 11 decembrie

ON-LINE- Lansarea volumului de sonete ,,Paingul Orb” cu Adrian Munteanu în 11 decembrie

Centrul Cultural Reduta Brașov și Editura Arania Brașov pregătesc un eveniment cultural on-line: lansarea oficială a volumului de sonete ,,Paingul Orb” cu Adrian Munteanu în calitate de autor și interpret, vineri, 11 decembrie, de la ora 19.00, pe canalul de youtube.

Ana Blandiana spune despre această carte:

,,Vă scriu ca să vă felicit și să vă mulțumesc pentru preafrumoasa – în toate sensurile – carte. Are aspectul unui adevărat dar și chiar este. Sonetele le citisem de-a lungul ultimelor luni pe mail dar în haina atât de iesită din comun m-au impresionat și mai mult. Vă doresc succes la toate lansările programate și la toti criticii din lume. 

,,Am scos din tipografie cartea mea unică, PAINGUL ORB. E încă umedă. O simt vie. Mi-e drag de ea. Cartea arată așa cum îmi doream să arate, așa cum am visat. Am reușit să scot o carte-obiect, o carte de care să-ți fie drag să o ai în apropiere. Cinste Editurii Arania! Sunt mândru de cartea aceasta.
Dragi prieteni, vă împărtășesc bucuria mea care pornește din dorința de a face ca această carte să ajungă la toți cei care mai sunt apropiați de cuvântul-ziditor: cei ce sunt  interesați să se întâlnească cu poetul-actor Adrian Munteanu și să asiste la un spectacol de poezie, fără intermediari, o vor putea face, din fotoliul de acasă, în 11 Decembrie, ora 19. Va fi o întâlnire doar între poezie și cititorii ei.
Da, vă pot oferi o lansare-spectacol cu toate atributele unicității.  Și ce carte am scos, dragilor, ce carte!!!’’
, comunică autorul.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.