ONLINE: Ateliere de teatru online – Proiectul ,,Picături de teatru’’ în 28 februarie

ONLINE: Ateliere de teatru online – Proiectul ,,Picături de teatru’’ în 28 februarie

Centrul Cultural Reduta prezintă ONLINE pe canalul YouTube Ateliere de teatru online – Proiectul ,,Picături de teatru’’, de la ora 18.00.

Educația prin teatru constituie un demers artistic pe care Centrul Cultural ˮRedutaˮ și l-a propus pentru anul 2022 și va avea ca subiect importanța educației artistice și beneficiile unei abordări creative în procesul de predare prin jocuri și tehnici teatrale, adresate copiilor și tinerilor.

Realizatoarea atelierelor va fi Cristina Voicu, o personalitate marcantă în domeniul teatrului educațional, care pe parcursul unor sesiuni de prezentare înregistrate și filmate pe scena Centrului Cultural Reduta, în luna februarie, va oferi publicului interesat o serie de noțiuni de instruire în arta teatrală, precum tipurile de spectacole, rolul actorului în economia spectacolului, ideea regizorală, mesajul și  viziunea scenariului, interacțiunea actorului cu publicul sau exemplificarea fenomenului teatral experimental și underground. Module structurate în două episoade vor fi transmise online pe contul de YouTube al Centrului Cultural Reduta, de la ora 18.00.

Prin Proiectul „Picături de Teatru” îmi propun să le aduc oamenilor aminte că există o frumoasă artă de care avem multă nevoie, în dezvoltarea și creșterea noastră ca oameni pe acest pământ, și anume: Teatrul.

Poate în aceste vremuri pandemice am uitat să ne mai bucurăm, să râdem bine sau să ascultăm povești de calitate, în care ne regăsim de cele mai multe ori. Acest proiect e o recomandare călduroasă către oameni, de a merge la teatru, de a face o rutină binevenită din asta. E ca o vitamină pentru suflet. 

Aveți grijă de sufletul vostru, ascultând, văzând, lăsându-vă sufletul să cânte la un binemeritat spectacol Teatru! spune realizatoarea atelierelor Cristina Voicu.

Accesul este gratuit.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.