Otto Barbarul – Proiecție specială la Centrul Cultural Reduta în 30 septembrie

Otto Barbarul – Proiecție specială la Centrul Cultural Reduta în 30 septembrie

Otto Barbarul, debutul în lungmetraj al regizoarei Ruxandra Ghițescu, va putea fi văzut în premieră la Brașov la Centrul Cultural Reduta joi, 30 septembrie, de la ora 19:00.

Preț bile: 10 lei.
Biletele sunt disponibile la casierie și pe eventbook.ro:

Otto Barbarul surprinde momentul din viața unui adolescent punk în vârstă de 17 ani, în care acesta se confruntă cu pierderea iubitei sale. Băiatul devine captiv într-un cerc vicios creat de părinți, bunicul său, mama iubitei sale și ancheta derulată de serviciile sociale. Pentru a supraviețui, Otto trebuie să-și înfrunte sentimentele și vinovăția într-un film coming-of-age ce se „desprinde de debuturile româneşti din ultimii ani” (Ziarul Metropolis).

În distribuția filmului produs de Alien Film în co-producție cu Polar Bear și Alien Films Entertainment, spectatorii îi vor recunoaște și pe: Ioana Bugarin, Ioana Flora, Iulian Postelnicu, Mihaela Sîrbu, Ana Radu, alături de regretatul Constantin Drăgănescu.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=xTca8PqB83g

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.