Phonic Bomb – Lansare album Inside Equals Outside

Marți, 9 noiembrie, orele 19:00

Phonic Bomb – Lansare album Inside Equals Outside

➤ Marți, 9 noiembrie 2021
➤ Acces 18:30, Concert 19:00
➤ Centrul Cultural Reduta, Brașov
➤ Intrare liberă
_________________________

Pe 9 noiembrie, la Centrul Cultural Reduta, Phonic Bomb și Bienala Albastră vă invită să privim împreună din interior către exterior și înapoi, într-o călătorie audio-vizuală ce marchează lansarea albumului de debut al trupei.

Albumul Inside Equals Outside, presărat cu influențe jazz și dream pop cu progresii provocatoare, este despre căutare și (re)găsire, despre manifestarea privirii curioase, care pleacă de la detaliu către cadrul general, în încercarea de a înțelege conceptele definitorii pentru universul personal al membrilor formației. Stările de visare, de conștientizare, de nostalgie și de transcendere spirituală sunt conținute în cele 12 piese cu versuri în limba engleză, scrise de către George Urse și Cristina Neagu.

Albumul va fi lansat oficial pe 8 noiembrie pe toate platformele de streaming, și este în totalitate o producție independentă, înregistrată și masterizată în studioul formației din Brașov.

_________________________

Accesul se face în urma prezentării certificatului de vaccinare sau a dovezii vindecării de SARS-CoV-2.
_________________________

Membri:

George Urse: voce, chitară, clape
George (Gorg) Cazan: bas
Tiberiu (Tibi) Munteanu: tobe
Cristina Neagu: voce, clape
_________________________

Bio:

Călătoria lor a început la Brăila în 2004, când George Urse și George Cazan, liceeni atunci, au început proiectul numit „Stres Nul”, care s-a concretizat într-un album auto-produs numit „3 Pirați Și Șapte Paie”, un album plin de cântece jucăușe despre turtă dulce, elefanți și prietenie. În 2007, Tiberiu Munteanu s-a alăturat grupului, luând naștere Phonic Bomb, iar sunetul formației a continuat să evolueze către teme profunde. Cristina Neagu și-a adăugat vocea angelică în 2013, aducând grupul la componența actuală.

Marcați de artiști precum David Bowie și Radiohead, Phonic Bomb își „bombardează fonic” ascultătorii cu cântece și povești cufundate în vise, evoluție și fantezie. Sunetul lor întruchipează spiritele fiecăruia dintre membrii formației, transformându-se de-a lungul anilor de la rock alternativ la electronic, maturizându-se într-o formă de art rock cu influențe jazz și dream pop. Phonic Bomb compune muzică și pentru coloana sonoră a jocului video 30th Century Man. În cadrul acestui proiect George Urse concepe piese electronice, cu influențe simfonice și rock, descriind situații într-un univers imaginar cyberpunk distopic.
_________________________

➤ Spotify:

➤ YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCqroqEvoRVFXIzyVhISdh-A

➤ Facebook:
https://www.facebook.com/PhonicBomb

➤ Instagram:
https://www.instagram.com/phonicbomb

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.