AMÂNAT pentru 17 octombrie 2023 ! Piesa de teatru MĂTRĂGUNA în 16 septembrie

AMÂNAT pentru 17 octombrie 2023 ! Piesa de teatru MĂTRĂGUNA în 16 septembrie

SPECTACOL AMÂNAT pentru 17 octombrie 2023 !

Spectacolul ,,Mătrăguna” de Niccolo Machiavelli, în regia și adaptarea lui Vinicius Tomescu va fi găzduit de Centrul Cultural Reduta în 16 septembrie 2023, la ora 19.00. Spectacolul este produs de către Asociația Cuturala Didascalia.

Sinopsis

Piesa de teatru MĂTRĂGUNA este o comedie irezistibilă. Minciuni, înşelătorii, încurcături, trădări.

Într-un cuvânt… machiavelisme!

Intriga piesei pornește de la intențiile pasionale ale lui Calimaco, sosit de la Paris, secondat de Siro, servitorul aghiotant care îl acoperă și îl susține în aventurile amoroase clandestine, pentru a o cuceri pe Lucrezia, soția magistrului Florentin Nicia.  Un arivist ingenios pe nume Ligurio speculează momentul reușind în mod abil să creeze o rețea de minciuni în care vor cădea pe rând pradă, precum insectele într-o pânză de păianjen, preotul Timoteo, Nicia si Sostrata, mama Lucreziei.

În distribuție:  Tudorel Filimon, Nae Alexandru, Vasile Filipescu, Mihai Niculescu, Diana Radu Stan, Cristina Cârcei şi Cristian Simion
Regie: Vinicius Tomescu
Coregrafie: Adina Cezar
Costume: Cristina Neacsu

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.