Piesa de teatru STOP în 20 ianuarie

Piesa de teatru STOP în 20 ianuarie

Vă invităm la spectacolul de teatru STOP pus în scenă de actorii Școlii de Teatru Qfeel, sâmbătă 20 ianuarie 2024, la ora 19:00 la Centrul Cultural Reduta.

Textul acestei piese de teatru este scris din iubire pentru oameni și oferă conștientizări și lecții de viață foarte valoroase.

Mesaj de la autor:
„Avem nevoie să vedem lucrurile exact așa cum sunt. Și să le acceptăm. Știu că nu este ușor, dar este singura cale. De aici începe totul. De la acceptare. Să stai față-n față cu realitatea. Ăsta da curaj.
Prin piesele mele îmi doresc să ajut. Scriu pentru curajoși. Pentru cei care vor să vadă, să se trezească și să se apuce de treabă. Oricare ar fi treaba lor.
Scriu pentru stăpâni. Pentru cei care vor să-și asume responsabilitatea pentru propria viață.
Scriu pentru creatori. Pentru cei care vor să pună umărul la evoluția umanității, prin propria evoluție.
Scriu pentru mame, tați, frați, fii și fiice. Cred în oameni. Cred că putem să ajungem să ne înțelegem. Cred că se poate.
Fiecare trebuie să înceapă de unde se află.
Eu am început. Ne vedem la teatru.”George Claudiu Posea

Actorii sunt cursanți ai Școlii de Teatru Qfeel. Adulți care s-au pregătit și și-au asumat responsabilitatea de a transmite mesajele regăsite în textele lui George.

Emoțiile vor fi sincere, autentice și vor adăuga un plus de valoare pentru întregul proiect.
Vino să simți, alături de noi.

STOP
Scenariu: George Claudiu Posea
Regia: Doina Ionescu-Posea & Daniel Făt

Bilete online: https://www.ambilet.ro/tc-events/stop-teatru-qfeel-20-01-24/

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.