Piesele de teatru ECHILBRU și STOP se joacă la Centrul Cultural Reduta în 15 decembrie

Piesele de teatru ECHILBRU și STOP se joacă la Centrul Cultural Reduta în 15 decembrie

Vineri, 15 decembrie 2023 vă invităm la Centrul Cultural Reduta pentru a vă întâlni cu actorii, cursanți ai Școlii de Teatru Qfeel în cele două spectacole de teatru scrise de George Claudiu Posea: ECHILIBRU programat la ora 17.00 și STOP de la ora 19.30.

Avem nevoie să vedem lucrurile exact așa cum sunt. Și să le acceptăm. Știu că nu este ușor, dar este singura cale. De aici începe totul. De la acceptare. Să stai față-n față cu realitatea. Ăsta da curaj. Prin piesele mele îmi doresc să ajut. Scriu pentru curajoși. Pentru cei care vor să vadă, să se trezească și să se apuce de treabă. Oricare ar fi treaba lor. Scriu pentru stăpâni. Pentru cei care vor să-și asume responsabilitatea pentru propria viață. Scriu pentru creatori. Pentru cei care vor să pună umărul la evoluția umanității, prin propria evoluție. Scriu pentru mame, tați, frați, fii și fiice. Cred în oameni. Cred că putem să ajungem să ne înțelegem. Cred că se poate. Fiecare trebuie să înceapă de unde se află. Eu am început. Ne vedem la teatru.” George Claudiu Posea

ECHILIBRU, ora 17.00

Scenariul: George Claudiu Posea
Regia: Daniel Făt & Doina Ionescu – Posea

Pentru ca o relație să fie armonioasă, are nevoie de 3 elemente: EU, NOI și TU. Dacă un singur element dispare, toată lumea are de suferit. Într-o lume în care fiecare om este nefericit într-o măsură mai mică sau mai mare, avem nevoie de ECHILIBRU, de un balans corect între interior și exterior. De ARMONIE. Vino să descoperi cum să menții echilibrul în viața ta.

Distribuția:
Cosmin – Bogdan Bălășcău
Anca – Ana Olariu
Teo – Denisa Pricopi
Alex – Sorin Sinculei
Oana – Iana Teodorescu
Andreea – Silvia Chiojdoiu
Corina – Oana Panait

STOP, ora 19.30

Scenariu: George Claudiu Posea
Regia: Doina Ionescu – Posea & Daniel Făt

Oriunde te-ai duce ia și STOP-ul cu tine! Există 2 lumi în care trăim: una interioară și alta exterioară. Se generează una pe cealaltă în mod automat încă din momentul nașterii și astfel apare ceea ce noi numim VIAȚĂ. Dar, când am înțeles ce voia să spună Victor Hugo prin “cel mai greu este să trăiești, fără să exiști”, m-am cutremurat. Și atunci am decis să fac ceva. Să ajut. Am lucrat la această piesă de teatru 8 ani. Am scris-o pe 3 niveluri de înțelegere. Îți recomand să o vezi de 3 ori, la minim 6 luni diferență. Piesa nu se va schimba, dar tu da. Percepția ta se va schimba. Este nevoie de timp. Nimic nu crește brusc. STOP este cadoul meu pentru cei care sunt pregătiți să înceapă ,,să existe”.
Cu drag, George Claudiu Posea.”

Un spectacol de teatru cu actori profesioniști și actori amatori, cursanți ai Școlii de Teatru Qfeel.

Distribuția:
Fiul: Mihnea Iacob
Tatăl: Daniel Făt
Avocatul: Valentin Vișan
Actorul: Adrian Trăsnea
Medicul: Răzvan Petre
Profesorul: Ovidiu Leonte
Tânărul: Sergiu Pătrașcu
Tânăra: Denisia Pleșcău
Sorina: Alina Vișan
Gianina: Mihaela Bârsan
Claudia: Silvia Chiojdoiu

Biletele se pot achiziționa online:

https://www.ambilet.ro/tc-events/stop-echilibru-by-qfeel-15-12-23/

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.