Plan de Măsuri la Centrul Cultural Reduta

Plan de Măsuri la Centrul Cultural Reduta

Centrul Cultural ”Reduta” Brașov tratează cu maximă responsabilitate situația răspândirii virusului COVID – 19 în România.

Siguranța spectatorilor este o prioritate constantă în activitatea noastră. Cu atât mai mult, în acest context epidemiologic, ne gândim cu foarte multă responsabilitate la siguranța spectatorilor, a tuturor angajaților și colaboratorilor noștri.

În acest sens, în urma ședinței extraordinare a responsabililor de risc din cadrul compartimentelor instituției, au fost evaluate riscurile și cuprinse într-un Plan de Măsuri.

Astfel, în spațiile publice ale Centrului Cultural Reduta (foaier, sală de spectacol) sunt dezinfectate toate suprafețele de contact cu soluții speciale.

Grupurile sanitare ale instituției sunt dotate cu dispersoare pentru soluție dezinfectantă virucidă pentru mâini. Totodată, toate grupurile sanitare sunt dotate  cu săpun lichid și prosoape de hârtie. De asemenea, numărul dispersoarelor pentru soluție dezinfectantă virucidă pentru mâini a fost suplimentat.

Toate spațiile instituției, atât cele destinate publicului, cât și cele destinate personalului, sunt dezinfectate sistematic de mai multe ori pe zi, cu soluții dezinfectante pentru suprafețe. În foaierul instituției vor fi postate planșe cu măsuri individuale de prevenire a infecției cu noul Coronavirus.

Centrul Cultural ”Reduta” va ține cont cu strictețe de absolut toate deciziile pe care Guvernul și Statul Român le ia și le va lua în legătură cu acest subiect.

Manager,

Centrul Cultural ”Reduta” Brașov,

Marius Cristian CISAR

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.