Portofoliu

Spectacolul concentrează în limbajul teatrului contemporan povestea extraordinară din Îmblânzirea scorpiei a lui Shakespeare și are toate atuurile pentru a cuceri publicul, prin strălucirea textului, prim mijloacele de expresie ale comediei și teatralității și mai ales prin jocul exploziv al actorilor,dar și perspectiva a fi selectat în prestigiosul Festival Internațional Shakespeare din 2020, ca și în alte Festivaluri din Rețeaua Festivalurilor Shakespeare, evenimente culturale în aer liber sau indoor.

 

Rezidențele de artă contemporană de la Brașov se află în anul acesta la cea de-a cincea ediție. Tematica rezidenţelor de artă contemporană pentru anul 2019, va fi „reciclarea în creația artistică”. La această ediție avem ca invitați artişti din Israel, Coreea de Sud, Franţa, Elveţia, Brazilia şi România

Luna august aduce la Centrul Cultural Reduta un proiect nou: „Rhythm Expression” – Curs de step, Incursiuni în lumea Tap dance-ului/Step. Dacă ai auzit de Fred Astaire sau Gene Kelly şi te-ai intrebat vreaodată cum reuşeau să danseze atât de expresiv şi de interesant, acum este momentul să afli. Descoperă principiile de bază ale stepului. Familiarizează-te cu paşii de bază plus o scurtă introducere în istoria tap dance-ului.

În perioada 5-7 iulie 2019, Centrul Cultural Reduta organizează a XIII-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor ”Garofița Pietrei Craiului”, eveniment care promovează tradițiile și diversitatea culturală, oferind publicului o experiență multiculturală unică. Ediția din acest an reuneste în cele trei zile, ansambluri folclorice românești, ansambluri internaționale din Croația (Ansamblul “KUD «SIJAC LUCKO ” ), Polonia (Ansamblul LUBENKA”), Serbia (Ansamblul folcloric ”ABRASEVIC ”), Romania ( Ansamblul Burnasul al Centrului Judetean Pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Teleorman )și ansamblul Centrului Cultural Reduta( Ansamblul folcloric ”Poienița”).

Sâmbătă : 18.05.2019 , la ora : 20.00 , la Centrul Cultural Reduta va avea loc un concert – spectacol cu invitați de seamă ! Spectacolul este organizat în cadrul evenimentului : ” NOAPTEA MUZEELOR 2019 ” !

 Dragi prieteni , oameni buni ! E gata pregătit să înceapă , fix pe data de 06 mai 2019 !
Vor fi câteva zile intens aglomerate cu spectacole magnifice , cu transpuneri scenice demne de toată admirația ! 

Două spectacole fascinante de balet , de o înaltă ținută artistică , scenică !
Aflați în Turneu European , THE CHRISTIAN BALLET COMPANY U.S.A , au inserat în programul lor și vizita în România , la Brașov , cu aceste două spectacole de excepție , în luna aprilie  

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.