POVEȘTI CU CARE CREȘTI de ZIUA INTERNAȚIONALĂ A POEZIEI cu autorul și interpretul Adrian Munteanu în 21 martie

POVEȘTI CU CARE CREȘTI de ZIUA INTERNAȚIONALĂ A POEZIEI cu autorul și interpretul Adrian Munteanu în 21 martie

De ZIUA INTERNAȚIONALĂ A POEZIEI, în 21 martie, de la ora 11.00, copiii sunt invitați la Centrul Cultural Reduta pentru a participa la spectacolul POVEȘTI CU CARE CREȘTI – un recital de povești și videopovești alături de autorul și interpretul Adrian Munteanu.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Adrian Munteanu este poet, actor și performer, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania și deținător a peste 20 de premii naționale de interpretare.

Pentru prima dată, autorul a trei cărți de basme în versuri („Seri cu Licurici”) realizează un mixaj între interpretarea pe viu a unor povești scrise de el și proiecția de videoclipuri a căror selecție de imagini, muzică ca și montajul îi aparține.

Adrian Munteanu se adresează copiilor cu intenția de a contribui la cunoașterea personală și recunoașterea darurilor cu care fiecare este înzestrat, îndemnându-i să-și urmeze un traseu propriu, mereu cu voința de a lăsa semne ale trecerii lor prin viață, semne care se păstrează doar atunci când construiești ceva cu suflet și cu bucurie.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.