Povești de adormit adulții – un proiect de stand-up melody în 21 octombrie

Povești de adormit adulții – un proiect de stand-up melody în 21 octombrie

Prom’Art Creative prezintă ,,Povești de adormit adulții” – un proiect de stand-up melody în 21 octombrie, de la ora 19.30 la Centrul Cultural Reduta.

„Povești de adormit adulții” – un proiect de stand-up melody plin de umor, miere, sare și piper în bucate alese și culese, într-un scenariu născocit de Iulia Bădulescu și armonizat cu abnegație, corzi, zorzoane și fasoane de Dana Florian și Elena Leana Albu.

Făt Frumos, împărații și fetele lor, Muma Pădurii, Zmeul și alte personaje care ne-au bucurat copilăria, încă traiesc printre noi! Ce mai fac ei în zilele noastre, veți afla de la cele trei artiste fanteziste, care prin cântece și vorbe năstrușnice, pășesc neînfricate în poveste, spre a-i ademeni în lumina reflectoarelor.

Spirit ludic „iremediabil” și inepuizabil, jurnalista și cantautoarea Iulia Bădulescu dă viață poveștilor sale cu un condei ironic și de multe ori autoironic, având totdeauna un mesaj bine inspirat și profund, ce lasă observatorului un zâmbet un pic mai amar în colțul gurii. Are atitudine și „feng-shui”, așa că… pregătiți-vă să fiți surprinși!

Dana Florian, compozitoare, instrumentistă, cântăreață și textieră, este îndrăgită de public atât pentru vocea sa „jazzy” cu o multitudine de nuanțe, cât și pentru versurile cu substrat și umor fin.

Cu două albume la activ – „Natural” (2019) și „Ea știe” (2021) – Dana confirmă un stil artistic nonconformist și o manieră scenică dezinvoltă, plină de farmec și energie.

Absolventă a Conservatorului bucureștean, Elena Leana Albu este o muziciană carismatică, violonista de excepție, cântăreață, pianistă, chitaristă, compozitoare, creatoare de poezie și proză și din ce în ce mai mult, actrița – altfel spus, o artistă completă și complexă, o prezență garantat cuceritoare la fiecare apariție pe scenă.

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-povesti-de-adormit-adultii-78137

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.