Premieră natională: Spectacolul FAMILIA ÎNAINTE DE TOATE în 4 octombrie

Premieră natională: Spectacolul FAMILIA ÎNAINTE DE TOATE în 4 octombrie

Primul proiect de teatru independent ,,Familia înainte de toate” de Eric Assous, în regia lui Marius Florea Vizante va putea fi urmărit pe scena Centrului Cultural Reduta, marți 4 octombrie, de la ora 19.00.

Sinopsis

Trei frați, luând cina împreună cu soțiile lor, află că a fost invitată și exotica Talia pe care o cunoșteau foarte bine. Apare imediat suspiciune la femei și panică la bărbați. O comedie de familie hilară în care minciunile, rivalitățile și adulterele ne amintesc că bărbații sunt (în general) destul de lași, iar femeile (adesea) nemiloase!

,,Simenon obișnuia să spună «când pictez un personaj, încerc mereu să arăt, nu ce îl diferențiază de ceilalți, ci ceea ce îl aduce mai aproape de ceilalți». Prin această intrigă care creează un pic de suspans polițienesc, am vrut să mă ocup de personaje care arată ca noi sau care arată ca cele pe care le întâlnim. Cei obișnuiți, cei care nu au nimic excepțional. Nici mici, nici mari, nici urâti, nici frumosi, nici puternici, nici slabi. Tot ceea ce rămâne e foarte uman.Gelozia, rivalitatea, uzura sentimentelor, micile trădări ale vieții de zi cu zi. Tonul este unul de comedie, care, în opinia mea, rămâne cel mai eficient mod de reprezentare. » Éric Assous

Distribuție: Marius Florea Vizante ,Angel Popescu, Tudor Istodor, Luminita Erga, Ana Odagiu/Monica Odagiu, Nadiana Salagean/Maria Obretin și Beatrice Peter.

Regia: Marius Florea Vizante

Bilete online: https://spectacolebrasov.ro/familia-inainte-de-toate/

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.