PREMIERĂ! Spectacol de teatru: ,,Doamna Jekyll și Doamna Hyde’’ în 18 iulie

PREMIERĂ! Spectacol de teatru: ,,Doamna Jekyll și Doamna Hyde’’ în 18 iulie

PREMIERĂ!
Spectacol de teatru: ,,Doamna Jekyll și Doamna Hyde’’

Proiectul „TEATRU LA VOI ACASĂ”, proiect cultural cofinanțat de Consiliul Județean Brașov

O comedie neagră despre două doamne botezate intenționat Jekyll și Hyde, după numele celebrului Jack the Ripper ( Spintecătorul ), personaj a cărui identitate reală nu a fost decoperită niciodată.
Un spectacol în regia lui Cristian Ioan cu Dorina Roman, Monica Codreanu și Silviu Dudescu.

Cristian Ioan, regizor, are o experiență de 47 de ani în coordonarea de proiecte teatrale și regie de teatru, o experiență vastă în management teatral fiind director general şi regizor la Teatrul de Nord Satu Mare în perioada 1987-2000, director general al Teatrului de Stat Oradea (simultan cu Satu Mare) în perioada 1993-1994, director general al Teatrului Național Târgu Mureș în perioada 2000-2008; a fost Iniţiator al Festivalului “Teatru Imagine”, primul festival internațional de teatru din Romania post 1989 – ajuns la a VIII-a ediţie în 1992, membru al juriului în festivaluri de teatru internaționale, iar în anul 2004 a fost decorat de Președintele României cu Ordinul ”MERITUL CULTURAL ÎN RANG DE CAVALER”.

Organizator: Teatrul Particular Brașov

Partener Centrul Cultural Reduta
Partener media: Radio România Brașov FM

https://www.bilet.ro/eveniment/premiera-doamna-jekyl-si-doamna-hyde-9955-31150

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.