Primul concert din turneul național „Pe tine te-am ales” al trupei Compact Paul Ciuci în 9 octombrie

Primul concert din turneul național „Pe tine te-am ales” al trupei Compact Paul Ciuci în 9 octombrie

Trupa Compact Paul Ciuci a anunțat cu bucurie si speranță continuarea turneului „Pe Tine Te-am Ales”, început în primăvara acestui an.

În perioada 8 octombrie – 13 noiembrie, Paul Ciuci, Ionuț Micu, Cătălin Tuță – Popescu și Lucian Iluț vor concerta în 11 orașe din România.

Duminică, 9 octombrie 2022, la ora 20.00,  Trupa Compact Paul Ciuci va susține primul concert din acest turneu la Brașov, pe scena Centrului Cultural Reduta.

Fiți pregătiți! Mai multe persoane vor urca pe scenă și vor cânta alături de una dintre cele mai cunoscute formații de rock de la noi din țară!

,,Nu e greu să-ți închipui că venind la aceste concerte vei fi parte dintr-un spectacol în care vei fi implicat direct și vei avea un rol la fel de important ca și cei de pe scenă.
Pentru că, la concertele trupei Paul Ciuci Compact toata lumea cântă, energia pozitivă și buna dispoziție se instalează de la început. Așa că nu mai aștepta și vino cu prietenii tăi alături de Compact.”

Biletele au fost puse în vânzare, prețul unui bilet fiind 85 de lei.

Biletele se găsesc în format electronic https://m.iabilet.ro/bilete-brasov-concert-compact-paul-ciuci-pe-tine-te-am-ales-78577/, la casele de bilete ale sălilor de concerte, precum și în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.