ANULAT ! Privește către cer – o proiecție unică la Brașov

ANULAT ! Privește către cer – o proiecție unică la Brașov

Filmul-eveniment Privește către cer se vede într-o proiecție unică la Brașov, la Centrul Cultural Reduta în data de 9 octombrie, de la ora 18.00.

Selectat în Competiția Oficială a Berlinale 2021 și distins cu Premiul FIPRESCI (premiul presei și al criticii de film), Privește către cer / What Do We See When We Look At The Sky? este o scrisoare de dragoste adresată tuturor cinefililor și cinema-ului în sine.

Biletele se achiziționează de pe eventbook.ro: https://bit.ly/3mqc6mj

Preț bilet întreg: 20 lei

Preț redus elevi, studenți, pensionari: 10 lei

Biletele se găsesc și la casieria Centrului Cultural Reduta.

Accesul se face prin prezentarea unui certificat de vaccinare valid sau dovada trecerii prin boală.

”Parte poveste de dragoste, parte simfonie a orașului, niciuna neclintită de minunile și dezordinea contemporanului, Privește către cer e un basm al iubirii pierdute și al poeziei locurilor”. (AperiTIFF)

Trailer: https://youtu.be/_7iCbNoA0y4

”O bucurie în imagini” (Cineuropa)

Dincolo de fabula romantică, filmul georgian pare să surprindă momente aparent cotidiene, însă privirea de pictor a lui Koberidze le insuflă vibrațiile intime ale poeziei și ale bucuriei. Este o poveste despre iubire, bunătate și lumină, foarte vizual și plin de un optimism atât de necesar astăzi, iar Koberidze se afirmă ca unul dintre marile talente ale filmului de artă european.

La nivel internațional, filmul va fi distribuit în cinematografe de către MUBI, iar premiera va avea loc pe 12 noiembrie la Lincon Center în New York.

În România, filmul este distribuit de Bad Unicorn și poate fi văzut în cinematografe în luna octombrie.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.