Concurs de animație „WORLD OF ANIMATION”

CONCURSUL DE ANIMAȚIE  „WORLD OF ANIMATION”

Ediția I, 2022

Concursul de animație face parte din proiectul ACT ART implementat de Centrul Cultural ,,Reduta” cu scopul de a reconecta creatorii de artă la activități colaborative și interdisciplinare, artă și tehnologie.

Pentru a stimula sectorul creativ și cultural contemporan, Centrul Cultural „Reduta”  și-a propus prin Proiectul ACT ART să susțină în perioada 8-9 decembrie 2022, o serie de evenimente culturale care să reconecteze creatorii de artă la activități colaborative și interdisciplinare, artă și tehnologie. Astfel, din seria acțiunilor de educație culturală și artă comunitară au făcut parte ateliere de animație stop motion, proiecții de scurt-metraje de animație înscrise la Concursul Național de Animație „WORLD OF ANIMATION”, dar și difuzări în mediul on-line a unei producții de dans contemporan și a unui spectacol de teatru multimedia .

CÂȘTIGĂTORII ediției I, 2022

Ediția a II-a, 2023

Centrul Cultural „Reduta” prin Serviciul Programe Culturale, organizează în perioada 12 iunie – 10 octombrie 2023, cea de-a doua ediție a Concursului Național de Animație „WORLD OF ANIMATION”.

Concursul se va desfăşura într–o singură secțiune, luându–se în considerare că realizarea producțiilor, indiferent de modul de abordare artistic, este la fel de complexă, iar volumul de  muncă și ingeniozitatea sunt laborioase în oricare dintre abordările participanților.

În concurs sunt acceptate producții care pot să cuprindă teme diferite, neexistând un subiect predefinit. Nu se admit lucrări cu conținut obscen sau care promovează probleme de natură să aducă prejudicii de imagine socială sau personală.

Înscrierea în concurs se va face pe baza trimiterii fișei de înscriere și a lucrării pe adresa de email: centrulculturalredutabv@gmail.com până la data de 10 octombrie 2023.

Descarcă REGULAMENT

Descarcă FIȘĂ DE ÎNSCRIERE

MARELE PREMIU ,,WORLD OF ANIMATION”- 4500 LEI

Premiul I – 3500 LEI

Premiul II – 3500 LEI

Premiul III – 2500 LEI

PREMIUL SPECIAL ,,CHEESY” – 1500 LEI

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.