Proiecție de film: ÎNTREGALDE în 25 septembrie

Proiecție de film: ÎNTREGALDE în 25 septembrie

În cadrul ,,Serilor Filmului Românesc la Centrul Cultural Reduta” organizate în perioada 24-26 septembrie 2021 vor avea loc proiecții de filme și sesiuni Q&A cu invitații.

Cel mai nou lungmetraj semnat de Radu Muntean, „Întregalde” va fi proiectat în prezența echipei de realizare, în Sala Reduta, în data de 25 septembrie, de la 19:00.

Astfel, publicul prezent la eveniment va avea ocazia ca la finalul vizionării să participe la o discuție deschisă alături de regizorul și actorii filmului.

Selecționat recent în secțiunea Quinzaine des Réalisateurs de la Cannes, „Întregalde” a avut premiera națională la Cluj, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania 2021.

Trailerul filmului a fost lansat în exclusivitate de către Variety care scrie despre film că „explorează limitele altruismului într-un context în care oamenii își ating propriile limite”.

Sinopsis:
Trei prieteni se află într-o excursie umanitară de sfârșit de an. Călătorind într-un jeep pe drumurile de munte neasfaltate ale satului Întregalde, întâlnesc un bătrân singur pe care încearcă să-l ajute să ajungă la gaterul unde pretinde că lucrează. Când mașina lor rămâne blocată într-un șanț în pădure, gaterul se dovedește a fi abandonat și sunt nevoiți să petreacă noaptea împreună cu bătrânul senil, ideile lor despre empatie și generozitate încep să fie puse la îndoială.

Biletele vor fi achiziționate de  la casieria Centrului Cultural Reduta și de pe platforma Eventbook:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.