Proiecție de film: ,,Ivana cea groaznică” în data de 7 noiembrie, la ora 20:00

Proiecție de film: ,,Ivana cea groaznică” în data de 7 noiembrie, la ora 20:00

ONE WORLD ROMÂNIA LA BRAȘOV

În perioada 7 – 10 noiembrie la Brașov va avea loc One World România, singurul festival de film documentar şi drepturile omului în România.

Festivalul „One World Romania la Brașov” propune, în perioada 7-10 noiembrie 2019, o primă ediție în care veți putea viziona unele dintre cele mai incitante documentare ale ultimilor ani, un film românesc în avanpremieră și o serie de filme importante legate de tema principală a ediției, cei 30 de ani care se împlinesc de la Revoluție. În plus, invitați speciali, pe care îi vom anunța în curând, vor participa la mai multe discuții cu spectatorii.

Ivana cea Groaznică
Avanpremieră
România, Serbia 2019 | regia Ivana Mladenovic | 86 min. Proiecție urmată de Q&A cu Ivana Mladenovic și Ana Szel.

Actrița sârbă Ivana lucrează și trăiește în România, dar după o serie de probleme de sănătate decide să își petreacă vara pe malul celălalt al Dunării, în Kladovo, orășelul natal, înconjurată de familie. Primarul îi propune să fie imaginea celui mai important eveniment local – festivalul de muzică Podul Prieteniei – și, deși nu foarte convinsă, Ivana acceptă. Odată cu sosirea excentricilor săi prieteni de la București și pe măsură ce bârfele legate de povestea ei de dragoste cu un băiat mult mai tânăr se împrăștie în oraș, Ivana ajunge în pragul unei căderi nervoase.

Bilete: 10 lei (acces general).

Bilete online se pot achiziționa de aici:

 

În 2019 marcăm 30 de ani de la Revoluția care a încheiat dictatura lui Nicolae Ceaușescu în România, dar și de la căderea Zidului Berlinului, sau de la primele alegeri libere din Cehoslovacia și Polonia. În consecință, acești 30 de ani de democrație în România și în Europa de Est reprezintă tema principală a primei ediții a festivalului One World Romania la Brașov. Printre titlurile selectate pentru One World Romania la Brașov. Ediția 1 se numără, în completarea temei principale, filme din întreaga lume despre justiție, refugiați, familii „netradiționale” sau drepturile femeilor.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.