Proiecție specială și Q&A „#newTogether”

Proiecție specială și Q&A „#newTogether”

În cadrul ,,Serilor Filmului Românesc la Centrul Cultural Reduta” organizate în perioada 24-26 septembrie 2021 vor avea loc proiecții de filme și sesiuni Q&A cu invitații.

În cea de-a treia zi, 26 septembrie, de la ora 19.00 va avea loc proiecția specială și Q&A „#newTogether”. Invitați: regizoarea Carmen Lidia Vidu, editoarea Cristina Baciu, autoarea dramatică Elise Wilk, actorul István Téglás. Invitata de onoare a evenimentului este Marina Constantinescu, eminent critic de artele spectacolului. Moderează poetul Robert Elekes.

Sinopsis:

Ce este acum, știm; dar ce vom face după? În timpul perioadei de carantină (lockdown) instituite după declararea pandemiei de COVID-19 în Europa, Forumul Cultural Austriac București a invitat 60 de artiști din Austria şi România să reflecteze la propriul lor viitor artistic, precum și la modul în care arta lor și comunitățile noastre se pot transforma în timpul şi după finalul crizei sanitare. Intervenţiile video pe care le-au trimis au fost postate pe paginile FCA București şi Radio România Cultural de pe rețelele de socializare. Foarte repede, au atras atenția a zeci de mii de oameni din ambele țări.

Având în vedere acest succes, echipa FCA București a decis să încredințeze binecunoscutei şi apreciatei regizoare românce de teatru şi de film, Carmen Lidia Vidu, producția unui documentar de amploare, plecând de la materialele video ale artiștilor participanţi.

Trailer: httphttps://www.youtube.com/watch?v=sAt_lsKbdDws://youtu.be/sAt_lsKbdDw

Biletele se găsesc la casieria Centrului Cultural Reduta și pe eventbook: https://bit.ly/2WXSDjO

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.