Proiectul ACT ART, ediția I. Ateliere, concurs de artă contemporană și alternativă în perioada 8-9 decembrie

Proiectul ACT ART, ediția I. Ateliere, concurs de artă contemporană și alternativă în perioada 8-9 decembrie

Pentru a stimula sectorul creativ și cultural contemporan, Centrul Cultural „Reduta”  își propune prin Proiectul ACT ART să susțină în perioada 8-9 decembrie 2022, o serie de evenimente culturale care să reconecteze creatorii de artă la activități colaborative și interdisciplinare, artă și tehnologie.

Astfel, din seria acțiunilor de educație culturală și artă comunitară fac parte ateliere de animație stop motion, proiecții de scurt-metraje de animație înscrise la Concursul Național de Animație „WORLD OF ANIMATION”, dar și difuzări în mediul on-line a unei producții de dans contemporan și a unui spectacol de teatru multimedia .

PROGRAMUL va fi următorul:

Joi, 8 decembrie 2022

Sala de Consiliu a Centrului Cultural „Reduta”, ora 9:00Atelier de animație stop motion susținut de Mara Oprișiu și la care participă o grupă de studenți ai Facultății de Sociologie și Comunicare din Brașov, coordonați de conf.univ.dr. Florin Nechita. Aceștia vor deprinde noțiuni teoretice și practice din domeniul animației, iar Cheesy, personajul creat de Felix Crișan, artist vizual va prinde viață.

ON-LINE, pe canalul de YouTube al Centrului Cultural „Reduta”

ora 12:00 – Filmul de dans contemporan Sonder al Asociației Tangaj Collective, regia și coregrafia fiind semnate de Simona Deaconescu.

ora 20:00 – Spectacolul de teatru multimedia IHamlet al Asociației Punctart.

Vineri, 9 decembrie 2022, Sala de Spectacole a Centrului Cultural Reduta, ora 19:00 – World of Animation, proiecții de scurt metraje de animație, când vom cunoaște câștigătorii primei ediții a concursului național de animație cu același nume, organizat de Centrului Cultural „Reduta” în această toamnă.

INTRAREA ESTE LIBERĂ !

 

 

 

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.