PROIECTUL AMPRENTE ÎN TEATRU ȘI ARTĂ – Spectacolul ZBOR în 28 aprilie

PROIECTUL AMPRENTE ÎN TEATRU ȘI ARTĂ – Spectacolul ZBOR în 28 aprilie

Trupa de teatru „Amprente” a Colegiului de Știinte „Grigore Antipa” Brașov prezintă spectacolul ZBOR, o adaptare după „Zbor deasupra unui cuib de cuci” de Ken Kesey în 28 aprilie, de la ora 17.00 la Centrul Cultural Reduta.

Sinopsis:

„Un pacient dintr-un spital de psihiatrie îl întreabă pe medicul său curant: «Doctore, de ce considerați că voi sunteți normali, iar noi anormali?» Făcând pe naivul, medicul afirmă că nu știe, dar ar fi interesat să afle răspunsul. «E foarte simplu, spune pacientul. Voi sunteți considerați normali pentru că sunteți mai mulți, iar noi anormali pentru ca suntem mai puțini. Dacă acest raport ar fi invers, atunci noi am fi cei normali și voi cei anormali.»

INTRAREA ESTE LIBERĂ !

DISTRIBUȚIA:

Daria Bugnar
Sebastian Luca
Ana Băjenescu
Alexandru Radu
David Gătejel
Andrei Amitrului
Andrei Coca
Marta Puiu
Maria Boghian-Nistor
Andrei Măhălean
Teodor Petriceanu

REGIA: Anca Maria Băcanu

Evenimentul face parte din Proiectul AMPRENTE ÎN TEATRU ȘI ARTĂ  susținut de Centrul Cultural Reduta în colaborare cu Colegiul de Științe „Grigore Antipa” și Liceul Vocațional de Arte Plastice în perioada 24-28 aprilie.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.