Proiectul ,,ZILELE REDUTELOR CULTURALE DIN TRANSILVANIA ȘI BANAT” se va implementa în anul 2023

Proiectul ,,ZILELE REDUTELOR CULTURALE DIN TRANSILVANIA ȘI BANAT” se va implementa în anul 2023

Centrul Cultural REDUTA a câștigat primul proiect depus la Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), urmând să primească o finanțare de 87.500 lei, fonduri nerambursabile.

Proiectul ,,ZILELE REDUTELOR CULTURALE DIN TRANSILVANIA ȘI BANAT”  va fi implementat în anul 2023 cu ajutorul partenerilor Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj- Napoca și Teatrul German de Stat din Timișoara.

Pe această cale, le mulțumim pentru implicarea și promptitudinea cu care au răspuns solicitărilor noastre și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună.

Acest proiect va face cunoscute publicului din Brașov, Cluj – Napoca și Timișoara, istoria celor trei redute culturale înființate în secolul al XIX-lea și valorile actuale comune ale acestor instituții, prin organizarea în cele trei centre a unei expoziții foto – documentare itinerante și a unui program cultural – artistic specific fiecărui partener.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.