Regele Ferdinand I și Regina Maria – 100 DE ANI DE LA ÎNCORONARE în 17 octombrie

Regele Ferdinand I și Regina Maria – 100 DE ANI DE LA ÎNCORONARE în 17 octombrie

În contextul celebrării a 100 de ani de la încoronarea Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria,
Centrul Cultural „Reduta” va derula în luna octombrie o serie de acțiuni culturale menite a marca acest eveniment, și anume:

Pentru data de 17 octombrie, de la ora 18.00 au fost pregătite două concerte.

– concertul ,,Foc și Joc” susținut de Duo Kitharsis din București, cu piese din literatura muzicală universală de pian sau orchestră adaptate la două chitare, o parte din lucrări fiind de pe ultimul album al grupului Romanian Tribute dedicat Centenarului Încoronării;

– concertul – lectură ,,Salve Maria” susținut de actrița Elena Ivanca, mezzosoprana Claudia Codreanu și pianista Inna Oncescu, suportul vizual al spectacolului fiind asigurat de Radu Rădescu.

Spectacolul  va fi întregit de Expoziția ,,O viață în imagini. Regina Maria a României”, expoziție ce cuprinde fotografii din arhiva Bibliotecii Naționale a României, Serviciul Colecții Speciale.

Expoziția ,,O viață în imagini. Regina Maria a României” va fi deschisă publicului în perioada 17 octombrie – 31 octombrie 2022 și poate fi vizitată în intervalul orar 8.00 – 20.00 în foaierul Centrului Cultural Reduta.

INTRAREA ESTE LIBERĂ !

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.