S.O.S. Dispar poveștile în 22 octombrie

S.O.S. Dispar poveștile în 22 octombrie

S. O. S. Dispar poveștile, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Este vorba de un spectacol de teatru, o serie de ateliere și discuții pe teme de protecție a mediului înconjurător care au rolul de a-i face pe micii spectatori să conștientizeze efectul nociv pe care îl pot avea anumite acțiuni asupra acestuia.

Spectacolul de teatru S.O.S. Dispar poveștile se bazează pe piesa cu același titlu scrisă de Oana Răsuceanu, îi are în distribuție pe actorii Irina Velcescu, Adina Lucaciu, Lavinia Pele și Andrei Barbu și spune povestea unei fetițe de 7 ani, Mara, care iubește poveștile.

E înconjurată de cărți, de cuvinte, de personaje care îi sunt prieteni buni, dar într-o zi cuvintele dispar și în urmă rămân doar niște pagini goale. Ce au toate aceste povești în comun? Dispariția. Ce anume le face să dispară?

Este vorba de poluare, de pădurile tăiate, apele invadate de plastic, încălzirea globală. Prin mici gesturi și acțiuni concrete în direcția protecției și salvării mediului înconjurător, Mara redă speranța și readuce cuvintele înapoi, în paginile cărților de povești.

INTRAREA ESTE LIBERĂ !

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.