ȘORICELUL BUCĂTAR – Spectacol muzical cu mascote, personaje și păpuși în 13 mai

ȘORICELUL BUCĂTAR – Spectacol muzical cu mascote, personaje și păpuși în 13 mai

Centrul Cultural Reduta găzduiește Spectacolul muzical cu mascote, personaje și păpuși ȘORICELUL BUCĂTAR în 13 mai, la ora 11.00.

Ai ocazia să-i întâlnești pe cei mai faimosi șoricei, personajele favorite ale copiilor, în cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii.

Șoriceii știu cât de important este micul dejun pentru a avea energie întreaga zi, așa că au pregătit pentru cei mici un spectacol muzical inedit.

Alături de cele mai îndrăgite personaje, veți învăța retete delicioase, transmise prin cântec, dans și veselie. O să fie dezvăluit și ingredientul magic, necesar oricărei rețete reușite.

Totul se termină cu un program special de dans, pe care actorii GoldenParty l-au pregatit pentru cei mici –  Mini Disco.

Scenariul: Sabina Arsenie si Bogdan Tudor

Regia: Sabina Arsenie

Coregrafia: Rares Valea

Producător: Golden Party

Spectacol pentru audiență (2-12 ani)

Bilete: www.eventbook.rowww.goldenparty.ro si zilnic la casieria Centrului Cultural Reduta (0744368736) sau în ziua spectacolului, în funcție de disponibilitate.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.