Spectacol de comedie FILARMONICA DE COMEDIE în 3 martie

Spectacol de comedie FILARMONICA DE COMEDIE în 3 martie

Centrul Cultural Reduta va găzdui în 3 martie, de la ora 19.00, spectacolul de comedie FILARMONICA DE COMEDIE.

Bilete online:
https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/3481/filarmonica-de-comedie-brasov-centrul-cultural-reduta-brasov-3-martie-2023

Un spectacol de Radu Gabriel

Cu: Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, Radu Gabriel, Leonid Doni, Mihai Munteniță

Organizator: Rotari Entertainment

Filarmonica de comedie”  este un spectacol  de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel si avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele „Las Fierbinți”, ” Pariu cu viața”, „Ultimul stinge lumina”)  cărora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță.

Autorul spectacolului, Radu Gabriel, a spus câteva cuvinte despre acest proiect: „De-a lungul timpului am scris pentru televiziune peste 400 de scheciuri, scenete, miniaturi satirice. Unele au rămas în amintirea telespectatorilor, altele au rămas pe YouTube… Cele mai multe au fost uitate… Dar oricare ar fi fost soarta lor, fiind niște produse de televiziune, nu au trecut niciodată prin proba de foc a întâlnirii directe cu publicul. Am făcut acest spectacol-cocktail pentru a da ocazia celor care le-au vazut să le revadă pe scenă, iar celor care erau prea tineri, ori prea ocupați ca să se uite la televizor să le prilejuim o întâlnire cu comedii scurte, cu și despre români”.

Vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice…

Satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoarea  și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul Carpato- Danubiano- Pontic.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.