Spectacol de poezie, imagine, muzică și balet ,,și TE IUBESC așa cum ai tăcea o rugăciune” în 26 octombrie

Spectacol de poezie, imagine, muzică și balet ,,și TE IUBESC așa cum ai tăcea o rugăciune” în 26 octombrie

Vă invităm la un spectacol de poezie, imagine, muzică și balet în Regia lui TOMA ENACHE, organizat de La Steaua Film Studios și de Floarea din asfalt în data de 26 octombrie la Centrul Cultural Reduta, la ora 19:30.

Cu:
TOMA ENACHE ȘI ALEXANDRA SVET

De origine aromân, regizorul Toma Enache este autor al unor filme independente cu mare success de public și premiate internațional, precum NU SUNT FAIMOS, DAR SUNT AROMÂN (primul film vorbit în aromână, lansat în 2013) și ÎNTRE CHIN ȘI AMIN (primul film despre ororile Experimentului Pitești, lansat în 2019, cu peste 50 de premii internaționale).

Toma Enache, autor al mai multor volume de versuri, va recita din ultimul volum publicat: ,,Infectati de iubire”.

ALEXANDRA SVET, scriitoare originară din Brașov, autoare a volumelor ,,Floarea din asfalt”, ,,Să mă întorc Acasă”, ,,Și te iubesc așa cum ai tăcea o rugăciune”, colaboratoare a revistei Q Magazine.

Regizorul Toma Enache a îmbinat fragmente din textele sale și ale Alexandrei Svet într-o poveste inedită de dragoste, pe care o vor interpreta chiar autorii, acompaniați la pian și la violoncel.

PIAN:  Dragoș Saliu

Violoncel: Valentin Simion

Proiecții: Iulia Cutova

Sponsori: Casa Albert Boutique Brasov, Maison Dadoo, Zarea

Intrarea se va face pe bază de donație.

Donație minimă sugerată de organizatori pentru acoperirea costurilor: 55 lei.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.