Spectacol de teatru ,,Bărbații la 40, femeile la 43” în 8 mai

Spectacol de teatru ,,Bărbații la 40, femeile la 43” în 8 mai

Centrul Cultural Reduta găzduiește comedia BĂRBAȚII LA 40, FEMEILE LA 43 în 8 mai 2023, de la ora 19.00.

În distribuție: Leonid Doni, Andreea Mateiu si Octavian Strunilã. Spectacolul a fost scris si regizat de Octavian Strunilã.

Este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puțin o dată în viață. Dacă despre bărbați este bine știut faptul că  ,,middle age crisis” se manifestă la 40 de ani, despre femei încă se discută. La 30, la 35 sau la 43.

Să te înșele soția cu ,,cel mai prost din clasă”, să te prinda criza de la 40 cu un milion de euro în cont sau să fii părăsit pentru că esti un om prea bun la suflet, sunt problemele cu care se confruntă personajele noastre surprinse în trei tablouri: la 29, la 40 si apoi la 43 de ani.

În “Bărbații la 40, Femeile la 43”, Leonid Doni este glumețul clasei!  Acel tip de personaj care cu riscul de a se face de râs, încerca în fiecare zi să facã ceva comic doar ca să se facă remarcat. Îl regăsim acum, la mai bine de 10 ani de la terminarea liceului, neschimbat. La fel de singur si la fel de glumeț! Nu a găsit încă fata potrivită dar are speranțe!

Andreea Mateiu este femeia căsãtorită cu bărbatul de succes, plin de bani si cu o sumedenie de amante. În pragul vârstei de 40 de ani, sotul se îndrăgostește de o ,,pustoaică de 23 de ani” si o lasă baltă cu doi copii si fără nicio carieră. Simte ca-i fuge pământul de sub picioare și caută o solutie sa-și repună ordine în viată. Cu mult umor si autoironie reuseste să preia, într-un sfârsit, controlul situației!

Octavian Strunilă este ,,avocat în cele mai mari procese din țara asta”, după cum se laudă chiar el si trăiește intens fiecare clipă, consumând cele mai scumpe băuturi în compania celor mai frumoase femei. Este victima crizei de la 40 de ani, conștientizează asta si o savurează din plin! Este un nemernic dar iși asumă asta. Viața însă, ne face mai multe surprize decât ne putem noi imagina si eroul nostru se vede depășit de o situatie total neprevăzută si plină de un umor debordant!

Vârsta minimă de acces la spectacol este de 12 ani!

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-barbatii-la-40-femeile-la-43-84385/

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.