Spectacol de teatru ,,Bărbatul cu trandafir pe sub cămașă” în 16 martie

Spectacol de teatru ,,Bărbatul cu trandafir pe sub cămașă” în 16 martie

Vă invităm la Spectacolul de teatru ,,Bărbatul cu trandafir pe sub cămașă” în 16 martie, de la ora 18.00 la Centrul Cultural Reduta.

Sinopsis

Spectacolul vă va răpi într-un voiaj umoristic în jurul lumii, prin diverse epoci istorice. Personajele – de fiecare dată bărbați – își dezvăluie șarmul, creativitatea și adorația pentru Femeie, într-o punere în scenă plină de energie, culoare, romantism și idei surprinzătoare.

Dând acum un pic din casă, bărbatul nostru ,,se sacrifică bucuros pe altarul fericirii femeii”.
Spectacolul a prins contur în urmă cu 15 ani, fiind realizat la sugestia și rugămintea unor femei. Da, femeia este muza „Bărbatului cu trandafir pe sub cămașă”.

Piesa de teatru dezvăluie acele calități masculine care ar putea fi salvatoare pentru actuala criză a bărbatului modern: conștiență, asumare, dinamism, tandrețe, protecție, iubire, romantism, empatie, înțelepciune, sens superior.

Și, nu în ultimul rând, dorința și capacitatea de a-și face iubita fericită.
Maturizarea bărbatului (atât de dorită de femei) nu apare cu vârsta, ci cu disponibilitatea acestuia de a se transforma într-o versiune superioară a sa.

Te așteptăm la Reduta, pentru un redutabil festin al umorului și al erosului dezbrăcat de vulgaritate!
Ultimul cuvânt îl are un bărbat celebru, pe nume Dante: „Ea îl privea pe Dumnezeu, eu Îl vedeam prin ochii ei, iar cerul devenise mai albastru”.

Bilete online: https://www.eventim.ro/ro/bilete/barbatul-cu-trandafir-pe-sub-camasa-brasov-centrul-cultural-reduta-634700/event.html

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.