Spectacol de teatru BĂRBATUL PERFECT DEFECT în 13 noiembrie

Spectacol de teatru BĂRBATUL PERFECT DEFECT în 13 noiembrie

Centrul Cultural Reduta va găzdui spectacolul de teatru BĂRBATUL PERFECT DEFECT în data de 13 noiembrie, de la ora 19.00. În distribuție: Luminița Bucur, Oleg Apostol și Maria Radu.

Radu Gabriel semnează regia unei comedii despre imperfecțiunea perfectă a relațiilor.

Iubire, fericire, ideal!
Ne dorim, tânjim, sperăm, visăm, să atingem un ideal ! La propriu! Mai ales noi, femeile căutăm cu înverșunare bărbatul ideal ! Desigur, știm de la mama, de la bunica, de la radio, de la tv că bărbatul trebuie să fie cât de cât… perfect !

Mai exact e obligatoriu să fie perfect ! Unde găsim bărbatul perfect ? E foarte ușor de găsit ! Îl găsești pe toate drumurile, îți taie efectiv calea și respirația ! Mereu e fix în drumul tău ! Mereu te împiedici de el pe stradă ! Trebuie doar să te îndrăgostești, ca să-l recunoști ! Și gata… e perfect ! Bărbatul perfect ! Doar că…ce faci cu el ? Îl păstrezi ? Sau îl cedezi ?

Nu te grăbi să dai un răspuns până nu vezi cu ochii tăi ,,Bărbatul perfect defect” !

Bilete online: https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/4343/barbatul-perfect-defect-brasov-centrul-cultural-reduta-brasov-13-noiembrie-2023

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.