Spectacol de teatru CERERE ÎN CĂSĂTORIE după Anton Pavlovici Cehov în 11 ianuarie

Spectacol de teatru CERERE ÎN CĂSĂTORIE după Anton Pavlovici Cehov în 11 ianuarie

Vă invităm la spectacolul de teatru CERERE ÎN CĂSĂTORIE după Anton Pavlovici Cehov în 11 ianuarie 2024, la ora 19.00.

Spectacolul aduce în fața publicului o întâmplare pe cât de simplă, pe atât de amuzantă: Lomov (Radu Catană), emotiv și ipohondru, își ia inima-n dinți și vine să ceară mâna frumoasei și temperamentalei sale vecine de moșie, Natalia Stepanovna (Oana Burcescu).

Aceasta, împreună cu mama sa, Anna Pavlovna (Grațiela Popa) formează o echipă ce reușește să-l ducă pe tânărul însurățel de la extaz la agonie.

Dacă Natalia acceptă sau nu propunerea ce i se face, probabil că știți, iar dacă nu știți veți afla. Ceea ce, însă, sigur nu știți (pentru că Cehov nu ne-a spus) este ce se întâmplă după toată această poveste.

Se mărită Natașa sau nu?

Haideți să vedem împreună dacă Natalia se mărită cu adevărat, dacă Lomov e un bărbat cu personalitate așa cum își dorește ea, dacă mama poate răsufla ușurată după așa o zi agitată și dacă răposatul Stepan Stepanovici,  va avea un ginere așa cum și-a dorit!

Cu: Oana Burcescu, Grațiela Popa și Radu Catană
Regia: Andrei Cotarcea

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-cerere-in-casatorie-dupa-anton-pavlovici-cehov-91813/

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.