Spectacol de teatru DURATA MEDIE DE VIAȚĂ A MAȘINILOR DE SPĂLAT în 14 martie

Spectacol de teatru DURATA MEDIE DE VIAȚĂ A MAȘINILOR DE SPĂLAT în 14 martie

Asociația Antiteatru și Asociația Transilvania Arts & Events, în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta , oferă publicului un spectacol de teatru după comedia ,,Durata medie de viață a mașinilor de spălat”, scrisă de autoarea brașoveană Elise Wilk în 14 martie, de la ora 19.00.

Textul în trei personaje prezintă viața unei familii obișnuite dintr-un oraș de provincie, unde cu câțiva ani în urmă, închiderea singurei fabrici a trimis în șomaj mii de oameni. Elise Wilk este una dintre cele mai apreciate autoare dramatice din România și din lume, a cărei valoare nu încetează să crească, iar aceasta este prima producție în județul Brașov a unui spectacol pe un text scris de ea și cu o echipă majoritar formată din artiști brașoveni : regizoare, actori, autoare, sound-designer. Mama, tatăl (în jur de 50 de ani) și fiica lor (în jur de 30 de ani) locuiesc împreună în același apartament, constrânși de lipsurile materiale.

Deși scris într-o notă comică pronunțată, textul face un portret foarte precis al neîmplinirii interioare pentru fiecare personaj. Chiar și înainte de apariția și universalizarea rețelelor sociale, oamenii au fost mereu înclinați către a face comparații între propria persoană și ceilalți, sau între membrii familiei și cunoscuți. Mereu pare că viața celuilalt e mai bună – o sursă permanentă de frustrare, o cale sigură către nemulțumire constantă și nefericire. Cele trei personaje caută mereu diferite scăpări din realitatea pe care o trăiesc, fie visând la iubiri imposibile, fie prin cumpărarea compulsivă de produse ce promit schimbări miraculoase, ori prin planificarea în secret a unei fugi salvatoare în străinătate.

Regia: Lorena Zăbrăuțanu
Autor: Elise Wilk
Cu: Gabriel Spahiu, Lorena Zăbrăuțanu, Mihaela Alexandru
Scenografie: Maria Nicola
Sound Design: George Pandrea

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-durata-medie-de-viata-a-masinilor-de-spalat-95589/?fbclid=IwAR0oCql5h4oedJ6WyY4td_2jiROw-_ESzC0TG-XeYxH7aAalPgyeHYeoyIs

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.