SPECTACOL ANULAT ! Spectacol de teatru GUNOIERUL în 12 septembrie

SPECTACOL ANULAT ! Spectacol de teatru GUNOIERUL în 12 septembrie

SPECTACOL ANULAT !

În 12 septembrie 2023, de la ora 19.00 vă invităm la spectacolul de teatru GUNOIERUL după un text de Mimi Brănescu la Centrul Cultural Reduta. În distribuție îți veți revedea pe actorii Daniel Hara, Livia Taloi și Pavel Bârsan.

Sinopsis:

Spune-mi ce arunci la gunoi ca să îți spun cine ești – proverb nou.

La finalul unei zile obositoare, Domnul mai are o sarcină de îndeplinit: să arunce gunoiul la tomberon. Acolo, are parte de o întâlnire surprinzătoare cu un… cititor în gunoaie. Metodic precum un detectiv, Gunoierul îi analizează resturile și îi dezvăluie lucruri de care el nu are habar și care au legătură cu viața lui, dar și cu cea a vecinilor.

Căci nu o să îți vină să crezi câte poți afla, aruncând un ochi în sacul cu gunoi al cuiva. Ușor, ușor, Domnul o ia razna și este cuprins de paranoia, realizând că Gunoierul ar putea avea dreptate.

Ce enigme ajung cei doi să rezolve și ce consecințe apar veți afla vizionând spectacolul „Gunoierul” – o comedie spumoasă, care va trezi atât râsul, cât și investigatorul din tine.

Bilete online AICI.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.