Spectacol de teatru GUNOIERUL în 21 ianuarie

Spectacol de teatru GUNOIERUL în 21 ianuarie

Vă invităm în data de 21 ianuarie, ora 19.00 la Spectacolul GUNOIERUL – o comedie spumoasă, care va trezi atât râsul, cât și investigatorul din tine.

Sinopsis:

La finalul unei zile obositoare, Domnul mai are o sarcină de îndeplinit: să arunce gunoiul la tomberon. Acolo, are parte de o întâlnire surprinzătoare cu un… cititor în gunoaie. Metodic precum un detectiv, Gunoierul îi analizează resturile și îi dezvăluie lucruri de care el nu are habar și care au legătură cu viața lui, dar și cu cea a vecinilor. Căci nu o să îți vină să crezi câte poți afla, aruncând un ochi în sacul cu gunoi al cuiva. Ușor, ușor, Domnul o ia razna și este cuprins de paranoia, realizând că Gunoierul ar putea avea dreptate. Ce enigme ajung cei doi să rezolve și ce consecințe apar veți afla vizionând spectacolul „Gunoierul” – o comedie spumoasă, care va trezi atât râsul, cât și investigatorul din tine.

Text – Mimi Brănescu

Distribuție – Daniel Hara, Livia Taloi, Pavel Bârsan

Bilete online: https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/5007/gunoierul-brasov-centrul-cultural-reduta-brasov-21-ianuarie-2024

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.